Activitats

El valor estratčgic de l'educació a Catalunya: present i futur

Data: 25/4/2019

Com ja sabeu, les escoles concertades de Catalunya hem iniciat una campanya conjunta amb la voluntat de reivindicar la nostra aportació al sistema educatiu i a la societat catalana. L’escola concertada és l’espai on coincideixen un servei d’interès públic i la iniciativa social i pedagògica d’associacions i entitats que durant anys han contribuït a fer que Catalunya sigui més plural, més equitativa, més solidària i més innovadora. Des dels nostres centres, fem de la pluralitat el principal valor vertebrador de l’educació.

Per debatre sobre aquesta realitat i donar-la a conèixer, el proper 25 d'abril us convidem a assistir a l'acte que tindrà lloc al CosmoCaixa (C. Isaac Newton 26, Barcelona) de 10.00h a 13.30h.
Ens donarà la benvinguda l'Honorable Sr. Josep Bargalló, conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya (pendent de confirmació).
Comptarem amb una conferència del Dr. Àngel Castiñeira, professor d'ESADE. També hi haurà espais de debat entorn als grans eixos de l'educació: pluralitat, acompanyament a les famílies, política educativa i finançament de l'escola concertada, entre d'altres.Aviat disposarem del programa complert.

Les places són limitades. Us podeu inscriure aquí

Contacte: info@escolaconcertada.org

Us hi esperem!

Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies