Destacat de les escoles

Alumnes de l'Escola Tecnos, l'Escola Santa Anna i l'Escola El Puig guardonats als VI Jocs Florals Escolars de Catalunya

17.6.2019

Al voltant de 65.000 alumnes de diferents centres d'arreu de Catalunya han participat enguany a la sisena edició dels Jocs Florals Escolars

Un esdeveniment que té com a objectiu estimular l'expressió escrita de l'alumnat de diferents edats, i alhora fomentar la tradició cultural catalana. 
D'altra banda, els Jocs volen fer ressò i potenciar tots els certàmens literaris que ja es fan a nivell de centres educatius, municipal, comarcal.
Els guanyadors de l'edició d'enguany de les escoles de l'AEC són:
  • Categoria primer i segon curs d'ESO: Mar Nieto, del Col·legi Tecnos (Terrassa). Escrit en prosa Mestres de fusta. S'ha valorat la imaginació, talent i gran qualitat de les descripcions detallades, fent servir un vocabulari ric.
  • Categoria tercer i quart d'ESO: Lena Andrés, de l'Escola Santa Anna-Eixample (Barcelona). Escrit en prosa Leonardo da Vinci i jo. Es premia la narració brillant i imaginativa, en el context de la commemoració de l'any dedicat a Leonardo da Vinci.
  • Un accèssit per alumnes de 5è de primària de l'Escola El Puig (Esparreguera). Conte audiovisual Sextina de les ones. Destaca la posada en escena, el llenguatge gràfic, la originalitat i el tractament de le igualtat de gènere.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies