Destacat de les escoles

El Col·legi Ginesta, premiat per la seva implicació amb el reciclatge

18.2.2020

El Col·legi Ginesta de Can Culŕs (Montcada i Reixac), ha obtingut el tercer lloc a la campanya 'Vidreamers', una iniciativa impulsada el passat mes d'octubre per l'empresa Ecovidrio

540 estudiants de tercer i quart d'ESO provinents de 15 centres educatius de la província de Barcelona han presentat diferents projectes que tenen en compte el respecte pel medi ambient i el reciclatge d'envasos de vidre. L'entrega del premi -un val valorat en 500 euros per adquirir estris per un hort escolar- ha tingut aquest dimarts, 18 de febrer, i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Laura Campos i Silvia Mayo, gerent d'Ecovidrio a Catalunya.
Campos ha felicitat als alumnes i ha remarcat la importància d'implicar-se com abans millor en el reciclatge. "Quan es recicla, tothom guanya. L'ajuda d'una sola persona repercuteix en tota la societat. Una petita acció, per insignificant que pugui semblar, ens ajuda a conservar un món més net, saludable i pur", ha declarat.
L'alcaldessa ha volgut recordar també el compromís del consistori d'apostar per un model de ciutat que prioritzi la sostenibilitat i la lluita contra tot tipus de contaminació. "Si mirem enrere, en els darrers anys hem avançat molt pel que fa al compromís amb l'ecologisme i la importància de respectar el medi ambient però encara hem de lluitar molt més. El vostre exemple ens ajuda i ens encoratja a seguir prenent decisions en la bona direcció", ha assegurat.
La proposta de l'alumnat del Col·legi Ginesta ha estat decorar un iglú que l'empresa havia instal·lat al centre mitjançant el reciclatge de vidre; una acció amb la qual els alumnes han aconseguit reciclar una mitjana de 17 quilos de vidre al dia. Paral·lelament, durant el desenvolupament de la campanya, l'alumnat ha realitzat enquestes sobre els hàbits de reciclatge i sostenibilitat per altres alumnes del centre.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies