Destacat de les escoles

El Conseller d'Educació visita l'escola L'Espill

28.3.2019

Josep Bargalló ha visitat dos centres educatius de Manresa i ha clos l'acte de conmemoració del 10è aniversari dels Serveis Territorials de la Catalunya Central

El primer centre que ha visitat Josep Bargalló ha estat l'Institut Guillem Catà, on ha fet un recorregut pel centre i s'ha reunit amb l'equip directiu. L'institut té 868 alumnes matriculats d'ESO, batxillerat i cicles formatius de GM i GS.
Després el titular d'Educació s'ha traslladat a l'Escola L'Espill on conjuntament amb la directora del centre, Mercè López, ha visitat les instal·lacions, una aula d'educació infantil i una de formació professional. L'escola té una línia des de P3 a 6è, excepte a 5è que té dues línies. En total escolaritza a 217 estudiants.
Al migdia Bargalló s'ha traslladat als serveis territorials i a les 13h ha assistit a una trobada emb els alcaldes i alcaldesses i presidents dels consells comarcals de la Catalunya Central. A la trobada s'han fet valoracions i anàlisi sobre la segregació escolar, la matriculació equitativa i l'equilibri equitatiu de l'alumnat de centres públics i concertats.
Tot seguir Josep Bargalló, ha assistit a l'acte de commemoració del 10è aniversari dels Serveis Territorials, on hi ha hagut actuacions musicals i lectura de poesia a càrrec de professors i alumnes, el descobriment del mural commemoratiu, la projecció d'un vídeo, un discurs de la directora dels Serveis Territorials, i la cloenda a càrrec del conseller d'Educació.
Catalunya Central compta amb 485 centres educatius, dels quals 171 són centres públics d'educació infantil i primària (CEIP), 55 són instituts públics d'ESO i educació postobligatòria i 3 són Institut Escola. Pel que fa al nombre d'alumnes és de 89071, dels quals 15240 són d'educació infantil, 35517 d'educació primària, 23214 d'ESO i 15100 d'ensenyaments postobligatoris.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies