Destacat de les escoles

El conseller d'Educació visita l'escola Paidos

17.12.2018

Josep Bargalló ha visitat escoles i instituts a Manresa, Santpedor i Sant Fruitós del Bages

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha destacat el treball que escoles i instituts duen a terme per millorar els projectes educatius i en favor de l’equitat: “El cas d’avui és exemplar, hem triat un centre d’un col·legi d’infantil i primària, un institut de batxillerat i formació professional, un centre d’educació especial i un centre concertat que té un projecte educatiu molt concret. Quatre centres de quatre nivells educatius que representen quatre realitats diferents, però aquest és el sistema educatiu que tenim al país, molt diferent i molt divers”. Així ho ha afirmat durant la visita a diferents escoles i instituts del Bages.
El conseller ha visitat l'Escola Paidos a Sant Fruitós dels Bages, amb l'alcalde del bages, Joan Carles Batanés. La comitiva ha recorregut les instal·lacions dels centre i han pogut conèixer el funcionament de l'Aula de futur, un espai que conjuga diferents eines tecnològiques amb finalitats educatives. L'aula disposa d'un espai de treball per equips, un lloc de desenvolupament i pensament creatiu, un petit auditori per fer presentacions, una zona d'investigació i robòtica, un estudi de gravació i una sala d'impressores 3D.  A part de conèixer l'Aula del Futur que segons ha indicat el Conseller és un espai que voldrien implementar en algunes escoles de Catalunya, ha conegut el treball per projectes i cooperatiu que te l'escola on tots els recursos es reinverteixen en millorar l'aprenentatge dels alumnes, destacant la paraula perquè l'escola treballa amb eines que els han d'ajudar a ser millors persones i amb capacitats d'adaptar-se els canvis que té la societat mentre van adquirint coneixements.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies