Destacat de les escoles

Continua el Projecte Europ'chef a Hoteleria Joviat

23.11.2018

Els alumnes de 3r curs de Cuina i Serveis de l'escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, continuen participant en el programa Erasmus+, cofinançat per la UE, amb el centre Jeanne Delanoue de França

El 14 i 15 de novembre els directius del centre francès, han fet una estada a Joviat, per concretar les línies de treball del Projecte EUROP’CHEF iniciat el curs passat. 
L'estada ha permès a més de sessions de treball, visita de les diferents instal·lacions dels dos centres educatius de Joviat. 
Dins la trobada, el nostre cap de cuina, Màrius Ferrer i el coordinador d’hoteleria del centre francès, van poder unes pràctiques a la nova aula demostrativa. 
La reunió transnacional va acabar amb un dinar de germanor al restaurant gastronòmic de l’Escola. 
Els principals objectiu del Projecte son:
• Potenciar l’aprenentatge de la llengua francesa, intercanviar experiències a escala europea, ampliar i promoure la dimensió internacional a través del projecte Europchef.
• Conèixer altres formes de treballar dins del món de la restauració i de la gastronomia.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies