Destacat de les escoles

L'Escola Ginebró rep el Segell Smart d'innovació educativa

26.3.2019

L'Escola Ginebró ha estat acreditada amb el Segell Smart, el reconeixement d'innovació i l'excel·lčncia educativa impulsat per la Fundació Tr@ms i validat per la Universitat Oberta de Catalunya

Aquest distintiu s'atorga a les escoles que garanteixin un alt nivell de qualitat educativa i innovació, amb una visió transversal del procés educatiu, centrat sempre en la figura de l'alumne i el desenvolupament de les seves competències personals.
Per obtenir el Segell Smart, l'escola Ginebró ha superat una auditoria que ha avaluat els diferents àmbits que s'utilitzen com a indicadors: l'estratègia de la cooperativa, el projecte pedagògic, la qualitat i innovació de les metodologies, la implicació de l'equip docent, l'acompanyament i seguiment dels alumnes, la gestió de recursos i les iniciatives vinculades amb la societat i l'entorn.
Maria Expósito comenta: "El Segell Smart suposa un reconeixement a la nostra manera de fer i d'entendre la pedagogia. El Ginebró, marcat pel fet cooperatiu, s'ha caracteritzat sempre per tenir un projecte pedagògic centrat en la cooperació, el compromís, la proximitat i la innovació. I aquest segell evidencia que la nostra determinació per l'exigència i la qualitat són un tret distintiu de l'escola del futur".
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies