Destacat de les escoles

L'Escola El Turó de Mataró celebra el 50è aniversari

4.2.2019

L'Escola El Turó celebra els 50 anys de la seva creació amb un munt d'activitats al llarg de tot el curs. D'entre elles, destaca l'exposició "El Turó: 50 anys aprenent junts" que s'inaugura aquesta setmana a la Fundació Iluro de Mataró

L'exposició "El Turó: 50 anys aprenent junts" vol mostrar a la ciutat de Mataró la història de l'Escola El Turó al llarg de cinc dècades: quin va ser el seu origen, com ha anat evolucionant, quines són els seus elements distintius i quin és el futur que es dibuixa tant a nivell pedagògic com metodològic. Convidem a tothom a compartir amb nosaltres aquest camí de cinquanta anys, tant als que vulguin reviure amb nosaltres tots els records que conserven a la memòria com als anys que volen conèixer amb més profunditat aquesta escola tan propera, tan familiar i tan nostra.
L'Escola El Turó va ser fundada el 1968 per la família Trens-Colomer, uns mataronins compromesos amb la realitat social dels seu entorn i del nostre país, que decidits a proporcionar una educació de qualitat en un barri que havia crescut exponencialment a causa de les onades migratòries dels anys 50 i 60, van treballar incansablement per fundar una escola. A partir d'aquí, comença a créixer un somni, una il·lusió compartida per totes aquelles famílies que van fer les primeres aportacions per poder tirar endavant un projecte pedagògic que tenia com a objectiu educar de manera integral i personalitzada cadascun dels nostres nens i nenes i potenciar allò que fa tan especial a cadascun d'ells.
Actualment, l'Escola El Turó mira al futur tot partint de les seves arrels per defensar un projecte propi basat en el plurilingüisme, la incorporació de les noves tecnologies, la gestió de les emocions, el desenvolupament de la creativitat i la innovació pedagògica. Portem 50 anys compartint, aprenent i descobrint junts i desitgem seguir-ho fent durant 50 més!
  • Exposició del 8 de febrer al 10 de març
  • Inauguració: divendres 8 de febrer a les 19h 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies