Destacat de les escoles

Mireia Riba, alumna de l’Escola d’Hoteleria Joviat, guanyadora de la 1a semifinal del Concurs Cambrer de l’Any

5.12.2018

Mireia Riba, de l’Escola d’Hoteleria Joviat i cap de rang del restaurant El Jardí de Can Marc de Begur, és la guanyadora de la 1a semifinal del Concurs Cambrer de l’Any imposant-se als altres quatre aspirants a aconseguir una plaça per a la gran final

Aquest campionat té l’objectiu de reconèixer la tasca del cambrer/a (maître, bàrman, sommelier, cap de rang, ajudant …), la seva professionalitat, formació i / o experiència, recuperant la importància d’una figura clau en el sector de la restauració. La decisió que Mireia Riba ha d'anar a la gran final del IV Concurs Cambrer de l'Any va ser presa per un prestigiós jurat format per César Cánovas, president del jurat de Concurs Cambrer de l'Any i Brand Ambassador del Restaurant Monvinic; Pau Sacerdotte, Cap de Sala, Restaurant Marea Alta; Maria Casellas Restaurant Casamar; Arnau Barba, vermuteria El collonut i Empresa Reina Croquetes; José Manuel González, Mestre cerveser de Mahou-San Miguel; Ada Parellada, propietària del Restaurant Semproniana; Damià Seijas, ambaixador de cafè de Nespresso; Óscar Solana, Brand Ambassador de Royal Bliss i Ángela Marulanda, Guanyadora de la III edició del Concurs Cambrer de l'Any, Maître i Cap de Sala AM Marulanda, Serveis d'Hostaleria. També hi va haver un jurat tècnic, amb Antonio Chacón, CCT Múrcia i Mariano Castellanos, President d'Honor de AMYCE.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies