Destacat de les escoles

Prop de 400 persones participen en la trobada de l'Escola Ginebró a Can Bordoi

13.2.2019

Aquest diumenge prop de 400 persones van participar a la trobada a Can Bordoi organitzada pel Ginebró per reunir alumnes, mestres i famílies que han passat per l'escola durant els seus 50 anys d'histňria

Tot i que el Ginebró va néixer a Sant Celoni, al cap de pocs anys (el 1976) va traslladar-se a Can Bordoi, al terme municipal de Llinars. Els propietaris de la finca, la família Vilaseca, van creure en el projecte del Ginebró i van cedir espais a l'escola durant 15 anys, que es va construir l'edifici a la seva ubicació actual.
La jornada va començar a les 10 del matí amb una caminada des de les piscines municipals Pere Planes de Llinars. Nombrosos grups de famílies i amics van caminar durant aproximadament una hora fins a la finca de Can Bordoi. Un cop allà, tothom es va reunir al jardí. Abraçades, somriures i records van acompanyar els més grans durant el pica-pica, mentre alguns dels més petits descobrien racons inesperats de la finca com el banc de trencadís que fa molts anys van construir els alumnes de 8è!
La directora Maria Expósito va donar la benvinguda, acompanyada per alguns dels mestres que van viure l'etapa de Can Bordoi: l'Imma Bosch, la Maria Pilar Pou, la Lurdes Corbera, l'Isabel Capel, la Victòria Pou, l'Assumpció Bassols, l'Ignasi Casals i la Carme Figueras. A continuació va tenir la paraula l'Ignasi Casals, que va repassar algunes de les anècdotes més curioses i divertides del pas de l'escola per Can Bordoi.
Tot seguit, es va fer una visita a la casa per grups. Els antics alumnes i mestres recorrien les seves antigues classes tot recordant històries i anècdotes, i explicant als més petits com era abans la seva escola.
Va ser una diada molt especial per tothom, que va acabar amb una foto de família a les escales de la casa i una cantada general de "Sant Nicolau" dirigits per l'Ignasi. 
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies