Activitats

Sessió Informativa

Data: 29/1/2020
Hora: 12:00 hores
Lloc: Escola IPSI

Després de anul·lació de la sessió informativa prevista per aquest passat dimecres, us convoquen de nou el proper dimecres 29 de gener a les 12:00 hores a l’escola IPSI de Barcelona (C/Comte Borrell 212-216, entre el C/Provença i el C/Mallorca).
L’ordre del dia de la Sessió Informativa inclou la presentació del Pla estratègic de l’AEC 2020/2024 (document que ja us vàrem adjuntar), després del treball fet pel Consell Directiu, a partir de tota la informació generada en la Jornada de directius del passat mes de juliol.
Així mateix, tractarem els temes que ens ocupen i preocupen en aquests moments en referència a la proposta de nous decrets de concerts i de programació de l’oferta educativa i del procediment d’admissió i a la situació de l’escola concertada en aquests moments.
Donada la importància dels temes us animem a assistir-hi.
Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència. 
> Descarregar Ordre del dia.pdf
Has d'acceptar les condicions de privacitat

Nova placa corporativa per les escoles

Data: 11/12/2019

Aquesta setmana hem fet arribar a les escoles les noves plaques corporatives, per tal que les escoles les pengin a les seves façanes com a centres associats a l'AEC.
Una manera de visualitzar i de potenciar el sentiment de pertinença a l'Agrupació Escolar Catalana. 

Viatge gratuït per a professors "School Integration"

Data: 27/11/2019

L’empresa Home to Home posa en marxa per segona vegada, la invitació als professors de les escoles AEC per visitar els col·legis d'UK del seu programa “School Integration”.
Després de l'èxit de la primera edició, Home to home està organitzant la segona edició del viatge. És una oportunitat que podran gaudir un grup de 15 professors, caps d’estudis o directors de les escoles de Catalunya. El viatge té una durada de dos dies i es farà a finals de gener. Els participants tindran totes les despeses pagades, inclosos els vols, l'allotjament i els àpats.
Amb aquesta iniciativa, Home to home dona l'oportunitat de conèixer quines són les característiques del sistema educatiu britànic, reconegut internacionalment per la seva excel·lència. 
Aquells professors, caps d'estudis o directors que desitgin participar en aquest viatge, poden sol·licitar la seva plaça emplenant el següent formulari: Viatge gratüit per a professors 

Valoració de la Jornada d'Equips Directius, Fem xarxa.... Som AEC

Data: 16/7/2019

El passat dimarts, 16 de juliol, ens vam trobar al CCCB per celebrar la jornada d'equips directius un total de 120 professionals de les escoles de l'AEC.
Varem comptar amb la presència d'en Joan-Carles Mèlich, amb la seva conferència de La mà Esquerra del Doctor Arrieta, sobre ètica i educació. 
Tot seguit es van fer els debats en grup sobre quines línies estratègiques ha de seguir l'AEC. Els participants van fer interessants aportacions per pensar en gran el futur de les escoles de l'AEC i l'educació del país. 
Amb totes aquestes propostes el Consell directiu al llarg de la tardor definirà el Pla estatègic de l'entitat pels propers cinc anys.
Moltes gràcies a tots per la vostra feina! Bon estiu!
> Descarregar BUIDAT VALORACIÓ.pdf
> Descarregar MOMENTS DE LA JORNADA I.jpg
> Descarregar MOMENTS DE LA JORNADA II.jpg

L'AEC participa a l'acte de celebració del desè aniversari de la LEC

Data: 20/6/2019

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha instat avui a recuperar l’esperit del Pacte Nacional per a l’Educació en el desplegament de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC): “La noció d’educació com a bé comú reafirma la dimensió col·lectiva de l’educació com una responsabilitat social compartida. Aquest és l’esperit del Pacte Nacional per a l’Educació. L’esperit que ens ha de guiar alhora d’interpretar la Llei d’Educació de Catalunya. I fent-ho des del convenciment que potser amb l’educació no n’hi ha prou per canviar el món, però sense ella és impossible fer-ho”. Bargalló ho ha afirmat durant l’acte de celebració del desè aniversari de la Llei d’Educació a Catalunya que ha tingut lloc al Parlament, i on també hi ha participat el president de la cambra, Roger Torrent.
L'AEC ha estat present a l'acte.
+ INFO

Assemblea General Ordinària

Data: 29/5/2019

Dimecres 29 de maig, va tenir lloc al Palau Macaya l'Assemblea General Ordinària de l'AEC, on van assistir un total de 39 centres i 50 pax.
Es va fer la presentació de la Memòria del curs 2018-2019, la valoració del Pla Estratègic 2014-2019, es van aprovar els Comptes del 2018 i el Pressupost per al 2019. Així mateix, es va procedir a les votacions per renovar els càrrecs del Consell Directiu, quedant escollits: Oriol Blancher (Escola IPSI), Gorka Insausti (Escola Ginebró) i Josep Maria Lluró (Escola Montagut).
Moltes gràcies per la vostra assistència.
> Descarregar MEMORIA 2018_19.pdf
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies