Activitats

Videoconferčncia informativa

Data: 21/5/2020

Segona trobada virtual d'escoles AEC, amb la intervenció, molt interessant, de la Irene Scheiss, que ens ha donat pautes de prevenció i higiene per a la reobertura dels centres. També hem informat de les novetats amb el Departament d'Educació. Ens retrobem en breu.
> Descarregar COLLAGEHOME.jpg

Reunió vídeoconferčncia

Data: 7/5/2020

Trobada virtual d’escoles AEC, hem corpartit la visió del moment, hem informat de les novetats i de les incerteses. Ens retrobem en breu.
> Descarregar reunio zoom ordre dia.pdf
> Descarregar COLLAGE.jpg

Intercanvi Matinal

Data: 19/2/2020
Lloc: BetŕniaPatmos

El passat dimecres, 19 de febrer, va tenir lloc a BetàniaPatmos l'Intercanvi matinal sota el títol "Projectes Pedagògics: el canvi permanent" amb els directors pedagògics de les escoles de l'AEC. Un total de 40 escoles i 58 professionals.
Es van fer 2 treballs de debats en grup.
Moltes gràcies a tots per la vostra participació.
> Descarregar Moments jornada.jpg

Sessió Informativa escola IPSI

Data: 29/1/2020

El passat dimecres 29 de gener, va tenir lloc la Sessió Informativa a l'escola IPSI, on van assistir un total de 52 centres i 74 persones.
Es va fer la presentació del Pla estratègic de l'AEC 2020/2024 i es van tractar temes d'actualitat en el sector.
Moltes gràcies a tots per la vostra assistència.

Nova placa corporativa per les escoles

Data: 11/12/2019

Aquesta setmana hem fet arribar a les escoles les noves plaques corporatives, per tal que les escoles les pengin a les seves façanes com a centres associats a l'AEC.
Una manera de visualitzar i de potenciar el sentiment de pertinença a l'Agrupació Escolar Catalana. 

Viatge gratuďt per a professors "School Integration"

Data: 27/11/2019

L’empresa Home to Home posa en marxa per segona vegada, la invitació als professors de les escoles AEC per visitar els col·legis d'UK del seu programa “School Integration”.
Després de l'èxit de la primera edició, Home to home està organitzant la segona edició del viatge. És una oportunitat que podran gaudir un grup de 15 professors, caps d’estudis o directors de les escoles de Catalunya. El viatge té una durada de dos dies i es farà a finals de gener. Els participants tindran totes les despeses pagades, inclosos els vols, l'allotjament i els àpats.
Amb aquesta iniciativa, Home to home dona l'oportunitat de conèixer quines són les característiques del sistema educatiu britànic, reconegut internacionalment per la seva excel·lència. 
Aquells professors, caps d'estudis o directors que desitgin participar en aquest viatge, poden sol·licitar la seva plaça emplenant el següent formulari: Viatge gratüit per a professors 
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies