Activitats

El valor estratègic de l'educació a Catalunya: present i futur

Data: 25/4/2019

Com ja sabeu, les escoles concertades de Catalunya hem iniciat una campanya conjunta amb la voluntat de reivindicar la nostra aportació al sistema educatiu i a la societat catalana. L’escola concertada és l’espai on coincideixen un servei d’interès públic i la iniciativa social i pedagògica d’associacions i entitats que durant anys han contribuït a fer que Catalunya sigui més plural, més equitativa, més solidària i més innovadora. Des dels nostres centres, fem de la pluralitat el principal valor vertebrador de l’educació.

Per debatre sobre aquesta realitat i donar-la a conèixer, el proper 25 d'abril us convidem a assistir a l'acte que tindrà lloc al CosmoCaixa (C. Isaac Newton 26, Barcelona) de 10.00h a 13.30h.
Ens donarà la benvinguda l'Honorable Sr. Josep Bargalló, conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya (pendent de confirmació).
Comptarem amb una conferència del Dr. Àngel Castiñeira, professor d'ESADE. També hi haurà espais de debat entorn als grans eixos de l'educació: pluralitat, acompanyament a les famílies, política educativa i finançament de l'escola concertada, entre d'altres.Aviat disposarem del programa complert.

Les places són limitades. Us podeu inscriure aquí

Contacte: info@escolaconcertada.org

Us hi esperem!

Signatura del Pacte contra la segregació escolar

Data: 18/3/2019

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de signatura del Pacte contra la Segregació Escolar al Parlament de Catalunya.

El Síndic, el Departament d’Educació, ajuntaments i agents de la comunitat educativa, entre ells l’AEC han escenificat aquest matí la signatura del Pacte contra la segregació.

> Descarregar Pacte segregacio escolar 2019.pdf

L'AEC a l'Aracriatures

Data: 18/3/2019

El passat dissabte 16 de març, va sortir publicat a l’ARACRIATURES un anunci de l’AEC amb totes les escoles.
L'AEC es presenta com a escola catalana, laica, oberta i amb projecte propi.
> Descarregar ARACRIATURES.png

Presentació de la campanya de comunicació de l'escola concertada

Data: 14/3/2019

Aquest matí s'ha presentat al Col·legi de Periodistes davant dels mitjans de comunicació la campanya de l’escola concertada.
S'ha fet referència a la importància de l'escola concertada en l'educació del país, així com el seu paper en el servei educatiu de Catalunya, tal i com recull la LEC. També, s'ha fet manifesta la situació de precarietat del concert educatiu actual i la seva insuficiència. S'ha valorat el gran nombre de famílies que escolaritzen els seus fills i filles en l’escola concertada i s'ha animat a que puguin triar els projectes educatius que valorin més, les escoles amb projectes educatius diferents. 
Una campanya en positiu, que posa en valor la pluralitat dels projectes, el respecte i la proximitat a l’alumne i les famílies.

Home to home ofereix un viatge gratuït per tal que un professor de la teva escola visiti un dels seus centres britànics d'integració escolar

Data: 28/2/2019

Inclou avió, transport, dinar i visites programades als col·legis, ja que volem que descobreixis com funciona School Integration Groups. Per això ens oferim a portar un professor de la teva escola a Anglaterra per tal que passi un dia visitant els col·legis de secundària on es realitza el programa que estem duent a terme els últims anys amb diversos socis d'escoles d'AEC.
La sortida es farà als mesos d'abril/maig. Si tens interès en el projecte, contacta amb nosaltres abans del 8 de març per a poder organitzar-ho tot, ja que disposem únicament de 10 places reservades per viatge contractat.
Per a més informació consulteu el link del newsletter de hometohome.

Sessió Informativa

Data: 28/1/2019

El passat dilluns, 28 de gener, va tenir lloc la Sessió Informativa al Palau Macaya amb un total de 52 escoles representades i 84 persones assistents.
Moltes gràcies a tots per la vostra assistència.
> Descarregar Documentació lliurada Sessió Informativa.pdf
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies