Activitats

Signatura del Pacte contra la segregació escolar

Data: 18/3/2019

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de signatura del Pacte contra la Segregació Escolar al Parlament de Catalunya.

El Síndic, el Departament d’Educació, ajuntaments i agents de la comunitat educativa, entre ells l’AEC han escenificat aquest matí la signatura del Pacte contra la segregació.

> Descarregar Pacte segregacio escolar 2019.pdf

L'AEC a l'Aracriatures

Data: 18/3/2019

El passat dissabte 16 de març, va sortir publicat a l’ARACRIATURES un anunci de l’AEC amb totes les escoles.
L'AEC es presenta com a escola catalana, laica, oberta i amb projecte propi.
> Descarregar ARACRIATURES.png

Presentació de la campanya de comunicació de l'escola concertada

Data: 14/3/2019

Aquest matí s'ha presentat al Col·legi de Periodistes davant dels mitjans de comunicació la campanya de l’escola concertada.
S'ha fet referència a la importància de l'escola concertada en l'educació del país, així com el seu paper en el servei educatiu de Catalunya, tal i com recull la LEC. També, s'ha fet manifesta la situació de precarietat del concert educatiu actual i la seva insuficiència. S'ha valorat el gran nombre de famílies que escolaritzen els seus fills i filles en l’escola concertada i s'ha animat a que puguin triar els projectes educatius que valorin més, les escoles amb projectes educatius diferents. 
Una campanya en positiu, que posa en valor la pluralitat dels projectes, el respecte i la proximitat a l’alumne i les famílies.

Home to home ofereix un viatge gratuït per tal que un professor de la teva escola visiti un dels seus centres britànics d'integració escolar

Data: 28/2/2019

Inclou avió, transport, dinar i visites programades als col·legis, ja que volem que descobreixis com funciona School Integration Groups. Per això ens oferim a portar un professor de la teva escola a Anglaterra per tal que passi un dia visitant els col·legis de secundària on es realitza el programa que estem duent a terme els últims anys amb diversos socis d'escoles d'AEC.
La sortida es farà als mesos d'abril/maig. Si tens interès en el projecte, contacta amb nosaltres abans del 8 de març per a poder organitzar-ho tot, ja que disposem únicament de 10 places reservades per viatge contractat.
Per a més informació consulteu el link del newsletter de hometohome.

Sessió Informativa

Data: 28/1/2019

El passat dilluns, 28 de gener, va tenir lloc la Sessió Informativa al Palau Macaya amb un total de 52 escoles representades i 84 persones assistents.
Moltes gràcies a tots per la vostra assistència.
> Descarregar Documentació lliurada Sessió Informativa.pdf

El President Quim Torra rep a les patronals de l'ensenyament concertat

Data: 23/1/2019

El President Torra ens va rebre al Palau de la Generalitat i se li va fer entrega d'un document amb la situació de les escoles concertades, fent especial esment a la manca de finançament, així com la situació delicada que suposa haver de fer front a la paga compensatòria per a l'extinció del premi de fidelitat.
També se li va recordar que el Departament d'Educació s'havia compromés a actualitzar el mòdul econòmic del concert, així com negociar un increment de les plantilles dels centres.
Va rebre les nostres demandes i es va comprometre a donar-nos una resposta en breu.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies