Activitats

Jornada d'Equips Directius

Data: 16/7/2019

Data: 16 de juliol de 2019 
Hora: de 09.00h a 14.00h
Lloc: CCCB, c/Montalegre, 5, Barcelona
El termini d'inscripció finalitza el proper 28 de juny.
Us hi esperem!
> Descarregar Programa Jornada d_equips directius.pdf
Has d'acceptar les condicions de privacitat

L'AEC participa a l'acte de celebració del desè aniversari de la LEC

Data: 20/6/2019

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha instat avui a recuperar l’esperit del Pacte Nacional per a l’Educació en el desplegament de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC): “La noció d’educació com a bé comú reafirma la dimensió col·lectiva de l’educació com una responsabilitat social compartida. Aquest és l’esperit del Pacte Nacional per a l’Educació. L’esperit que ens ha de guiar alhora d’interpretar la Llei d’Educació de Catalunya. I fent-ho des del convenciment que potser amb l’educació no n’hi ha prou per canviar el món, però sense ella és impossible fer-ho”. Bargalló ho ha afirmat durant l’acte de celebració del desè aniversari de la Llei d’Educació a Catalunya que ha tingut lloc al Parlament, i on també hi ha participat el president de la cambra, Roger Torrent.
L'AEC ha estat present a l'acte.
+ INFO

Assemblea General Ordinària

Data: 29/5/2019

Dimecres 29 de maig, va tenir lloc al Palau Macaya l'Assemblea General Ordinària de l'AEC, on van assistir un total de 39 centres i 50 pax.
Es va fer la presentació de la Memòria del curs 2018-2019, la valoració del Pla Estratègic 2014-2019, es van aprovar els Comptes del 2018 i el Pressupost per al 2019. Així mateix, es va procedir a les votacions per renovar els càrrecs del Consell Directiu, quedant escollits: Oriol Blancher (Escola IPSI), Gorka Insausti (Escola Ginebró) i Josep Maria Lluró (Escola Montagut).
Moltes gràcies per la vostra assistència.
> Descarregar MEMORIA 2018_19.pdf

Sessió Informativa sobre el control de jornada

Data: 10/5/2019

Trobareu adjunt el power point que es va presentar ahir a la tarda a la sessió informativa sobre control de jornada. 
Properament us farem arribar també els models per les instruccions que han de regular l’obligatorietat, les incidències, l’excès de jornada i d’altres que s’han de comunicar als treballadors. 
Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment. 
> Descarregar Registre jornada.pdf

El valor estratègic de l'educació a Catalunya: present i futur

Data: 26/4/2019

Ahir va tenir lloc l'acte conjunt de l'escola concertada al CosmoCaixa de Barcelona sota el títol El valor estratègic de l'educació a Catalunya: present i futur.
Vam comptar amb el Dr. Àngel Castiñeira que va dictar la conferència El valor social de l'educació i també amb l'assistència dels representants de les principals forces polítiques a Catalunya. Us adjuntem el document de la conferència, de l'Àngel Castiñeria, que com sempre ens va fer reflexionar sobre el fet educatiu amb una gran expertesa. 
Moltes gràcies a tots els que vàreu assistir.
> Descarregar CONFERÈNCIA ÀNGEL CASTIÑEIRA.pdf

Signatura del Pacte contra la segregació escolar

Data: 18/3/2019

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de signatura del Pacte contra la Segregació Escolar al Parlament de Catalunya.

El Síndic, el Departament d’Educació, ajuntaments i agents de la comunitat educativa, entre ells l’AEC han escenificat aquest matí la signatura del Pacte contra la segregació.

> Descarregar Pacte segregacio escolar 2019.pdf
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies