Activitats

Intercanvi matinal d'FP

Data: 10/3/2022

Aquest matí ha tingut lloc el segon intercanvi matinal de la comissió d'escoles d'FP a l'escola Jaume Viladoms Estudis Professionals de Sabadell, on han participat un total de 9 centres i 22 persones.
Moltes gràcies a tots per la vostra assistència.

Sessió Informativa

Data: 2/3/2022

Aquest matí ha tingut lloc la reunió en format zoom de la Sessió Informativa amb la participació de 70 escoles i 111 persones connectades.
Moltes gràcies a tots per la vostra assistència.

Imatges de l'acte i vídeo corporatiu de la celebració del 25è aniversari de l'AEC

Data: 4/2/2022

Us oferim un recull de les imatges de l'acte inaugural de la celebració del 25è aniversari de l'AEC, del passat 20 de desembre de 2021, així com del vídeo corporatiu dels 25 anys.
> Descarregar VÍDEO AEC 25 ANYS.mp4
> Descarregar PRESENTACIÓ FOTOS 25è aniversari.pptx

Reunió virtual escoles BCN

Data: 19/1/2022

Aquesta tarda ha tingut lloc la reunió virtual amb les escoles de Barcelona per tractar la proposta de reducció de les ràtios màximes de P·3 per al curs 2022/2023, amb la participació de 23 escoles i 37 persones connectades.
Moltes gràcies a tots per la vostra assistència. 

Acte inaugural 25 anys AEC

Data: 20/12/2021

Ahir al vespre va tenir lloc el primer acte de celebració dels 25 anys de l’AEC, al Palau de la Música. Ens hi van acompanyar la presidenta del Parlament, el conseller d’Educació, el president del Consell escolar, diputades i un gruix molt important d’escoles. Vàrem gaudir d’una excel.lent conferència del professor Xavier Sala i Martín. Un acte especial, de reconeixement, celebració i reivindicació del paper de l’AEC en aquests 25 anys, en aquest present complicat i en el futur incert. N’estem molt satisfets i n’hem rebut moltes felicitacions. Us volem donar les gràcies a tots els que hi vàreu assistir, als que ens heu fet arribar l’escalf i a aquells que us va ser impossible venir, tindrem properes ocasions per poder seguir celebrant, i si pot ser, amb la COVID-19 ja superada. Gràcies a totes i tots! 

Reunió comissió FP

Data: 27/10/2021

Aquest matí ha tingut lloc la reunió virtual de la comissió d'escoles de Formació Professional de l'AEC en format Zoom amb la participació de 10 escoles i 14 persones connectades. 
Moltes gràcies a tots per la vostra assistència.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies