Activitats

Valoració de la Jornada d'Equips Directius, Fem xarxa.... Som AEC

Data: 16/7/2019

El passat dimarts, 16 de juliol, ens vam trobar al CCCB per celebrar la jornada d'equips directius un total de 120 professionals de les escoles de l'AEC.
Varem comptar amb la presència d'en Joan-Carles Mèlich, amb la seva conferència de La mà Esquerra del Doctor Arrieta, sobre ètica i educació. 
Tot seguit es van fer els debats en grup sobre quines línies estratègiques ha de seguir l'AEC. Els participants van fer interessants aportacions per pensar en gran el futur de les escoles de l'AEC i l'educació del país. 
Amb totes aquestes propostes el Consell directiu al llarg de la tardor definirà el Pla estatègic de l'entitat pels propers cinc anys.
Moltes gràcies a tots per la vostra feina! Bon estiu!
> Descarregar BUIDAT VALORACIÓ.pdf
> Descarregar MOMENTS DE LA JORNADA I.jpg
> Descarregar MOMENTS DE LA JORNADA II.jpg

L'AEC participa a l'acte de celebració del desè aniversari de la LEC

Data: 20/6/2019

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha instat avui a recuperar l’esperit del Pacte Nacional per a l’Educació en el desplegament de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC): “La noció d’educació com a bé comú reafirma la dimensió col·lectiva de l’educació com una responsabilitat social compartida. Aquest és l’esperit del Pacte Nacional per a l’Educació. L’esperit que ens ha de guiar alhora d’interpretar la Llei d’Educació de Catalunya. I fent-ho des del convenciment que potser amb l’educació no n’hi ha prou per canviar el món, però sense ella és impossible fer-ho”. Bargalló ho ha afirmat durant l’acte de celebració del desè aniversari de la Llei d’Educació a Catalunya que ha tingut lloc al Parlament, i on també hi ha participat el president de la cambra, Roger Torrent.
L'AEC ha estat present a l'acte.
+ INFO

Assemblea General Ordinària

Data: 29/5/2019

Dimecres 29 de maig, va tenir lloc al Palau Macaya l'Assemblea General Ordinària de l'AEC, on van assistir un total de 39 centres i 50 pax.
Es va fer la presentació de la Memòria del curs 2018-2019, la valoració del Pla Estratègic 2014-2019, es van aprovar els Comptes del 2018 i el Pressupost per al 2019. Així mateix, es va procedir a les votacions per renovar els càrrecs del Consell Directiu, quedant escollits: Oriol Blancher (Escola IPSI), Gorka Insausti (Escola Ginebró) i Josep Maria Lluró (Escola Montagut).
Moltes gràcies per la vostra assistència.
> Descarregar MEMORIA 2018_19.pdf

Sessió Informativa sobre el control de jornada

Data: 10/5/2019

Trobareu adjunt el power point que es va presentar ahir a la tarda a la sessió informativa sobre control de jornada. 
Properament us farem arribar també els models per les instruccions que han de regular l’obligatorietat, les incidències, l’excès de jornada i d’altres que s’han de comunicar als treballadors. 
Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment. 
> Descarregar Registre jornada.pdf

El valor estratègic de l'educació a Catalunya: present i futur

Data: 26/4/2019

Ahir va tenir lloc l'acte conjunt de l'escola concertada al CosmoCaixa de Barcelona sota el títol El valor estratègic de l'educació a Catalunya: present i futur.
Vam comptar amb el Dr. Àngel Castiñeira que va dictar la conferència El valor social de l'educació i també amb l'assistència dels representants de les principals forces polítiques a Catalunya. Us adjuntem el document de la conferència, de l'Àngel Castiñeria, que com sempre ens va fer reflexionar sobre el fet educatiu amb una gran expertesa. 
Moltes gràcies a tots els que vàreu assistir.
> Descarregar CONFERÈNCIA ÀNGEL CASTIÑEIRA.pdf

Signatura del Pacte contra la segregació escolar

Data: 18/3/2019

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de signatura del Pacte contra la Segregació Escolar al Parlament de Catalunya.

El Síndic, el Departament d’Educació, ajuntaments i agents de la comunitat educativa, entre ells l’AEC han escenificat aquest matí la signatura del Pacte contra la segregació.

> Descarregar Pacte segregacio escolar 2019.pdf
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies