Borsa de treball

Substitució Professorat Castellà

Localització: Mataró
Escola: GEM

Màster de formació pedagògica i didàctica (certificat d'aptitud pedagògica (CAP), els títols d'especialització didàctica o el certificat de qualificació pedagògica (CQP) Competència digital. Coneixements en: Eines Google (Gmail, Drive)

Descripció oferta: COMPETÈNCIES TRANSVERSALS. Capacitat d’establir vincles positius amb alumnes, famílies i companys de claustre. Proactivitat. Persona capaç de proposar, avançar i qüestionar de forma assertiva dins el seu context. Pensament divergent. Persona crítica i reflexiva. Alta responsabilitat i exigència amb la feina ben feta. Capacitat de gestió de l’aula. Resolució i mediació de conflictes. Capacitat d’organització i gestió del temps. Capacitat de treball en equip i autonomia personal. EXPERIÈNCIA docent amb alumnes de secundària i batxillerat. Utilització de les TIC/TAC en el marc de l’educació. Programació i avaluació per competències. Treball per projectes i treball cooperatiu.

Nivell formatiu: GRAU

Idiomes: Grau/llicenciatura en Filologia Hispànica

Email: montse.paradeda@escolagem.cat

Si us plau, ompli les següents dades per inscriure's a l'oferta de feina.

Has d'acceptar les condicions de privacitat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies