Destacat de les escoles

Una alumna de 2n de Batxillerat de l'Escola Sant Gervasi és medalla d'or de l'Olimpíada de Biologia

28.2.2024

La sentmenatenca Ona Navarro, que estudia 2n de Batxillerat al centre molletà, representarà Catalunya en l'Olimpíada Espanyola que se celebrarà a València a finals d'abril

Aquest divendres passat, a la seu de l'IEC, es van lliurar les medalles als guanyadors i finalistes de la XIV Olimpíada de Biologia de Catalunya. L'Ona Navarro, alumna de l'Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès, va aconseguir ser, juntament amb dos alumnes més, la persona amb la puntuació més alta. Amb la consecució de la medalla d'or podrà representar Catalunya en la fase nacional de l'Olimpíada, que se celebrarà del 18 al 21 d'abril a València, on s'enfrontarà amb els guanyadors i guanyadores de la resta de comunitats autònomes d'Espanya. Els quatre primers classificats a l'OEB, els que han obtingut la medalla d'or, podran participar en representació d'Espanya a l'Olimpíada Inernacional de Biologia (IBO). En aquesta edició l'Olimpíada Internacional de Biologia se celebrarà a Kazakhstan del 7 al 14 de juliol de 2024.
L'Escola Sant Gervasi Cooperativa ofereix als estudiants de Batxillerat la possibilitat d'estudiar la matèria de Biomedicina, cosa que els proporciona uns coneixements extra que poden ajudar als alumnes escollits per representar l'escoe en les olimpíades de Biologia.