Destacat de les escoles

Alumnes de l'escola Mestral guanyen el premi de contes Pilarín Bayés

30.4.2021

L'Editorial Mediterrània publicarà el recull de contes premiats, que inclourà un relat de quatre alumnes de cinquè de l'escola santfeliuenca

El Premi Pilarín Bayés ha premiat el conte de quatre alumnes de cinquè de l’escola Mestral. La 18a edició d’aquest guardó de contes escrits per nens i nenes ha reconegut el relat d’Emma Remolà, Lia Aguilà, Pau Gaspà i Gabriel González, titulat “El meu desig”. És un dels quatre contes premiats de la categoria Cicle Superior.
Aquest any hi ha hagut més participació que mai en aquest premi: 10.000 infants han escrit 1.200 contes des de 165 escoles d'arreu de Catalunya i els contes parlen del confinament i l’impacte que ha tingut en la seva vida. L'Editorial Mediterrània publicarà un recull dels contes premiats, il·lustrats per Pilarín Bayés, que enviarà a tots els guardonats. A la categoria de Cicle Superior s’han reconegut quatre contes més, a banda del de l’Escola Mestral. 
El jurat està format per Pilarín Bayés, Diana Casellas, Víctor Cucurull, Mònica Estruch, Eduard Fornés, Alegria Julià, Gonçal Luna, Eduard Marcet, Laura Mateu, Meritxell Margarit, Noemí Pes, Susana Peix, Núria Càrcamo. El veredicte del premi es va fer públic dijous passat al programa InfoK.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies