Destacat de les escoles

La biblioteca de l'Escola Joan Pelegrí premiada pel Programa Biblioteca Escolar Puntedu

27.5.2020

La biblioteca de l’Escola Joan Pelegrí ha estat premiada pel Departament d’Educació i concretament pel Programa de Biblioteques Escolars “Puntedu”.

Per formar part de les biblioteques escolars del territori que estant treballant activament per apropar recursos virtuals a tota la Comunitat Educativa del seu centre, fer assessorament per accedir a materials, compartint eines via xarxes socials i bloc de la biblioteca, així com ajudar a compensar l’estat creixent de fractura social entre cert part de l’alumnat i les seves famílies durant la crisi del Coronavirus.
El treball que s’està fent des de la biblioteca del nostre centre ha estat recollit juntament amb el d’altres escoles al web del programa Puntedu. Podeu accedir-hi, clicant aquí.
El distintiu “Som biblioteca escolar activa” ens dóna ànims per seguir treballant amb més força, si cap, tot mantenint l’esperit de servei que sempre ha estat el motor de les biblioteques escolars.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies