Destacat de les escoles

Carta al meu jo del futur: alumnes de 4t d'ESO de l'escola Petit Plançó escriuen per llegir-se d'aquí 8 anys

18.6.2021

Una iniciativa de l'escola Petit Plançó d'Olot, que custodia les cartes per entregar-les als seus autors al cap de 8 anys

Des de fa 25 anys, cada final de curs a l'escola Petit Plançó d'Olot fan la mateixa activitat amb els alumnes que deixen l'escola, els de 4t d'ESO: escriuen una carta al seu jo del futur. 
Els seus somnis, pors i expectatives hibernen a la missiva durant vuit anys. "Està bé preguntar-te a tu mateix què t'estarà passant en el futur. Intentar-te imaginar, intentar-te mentalitzar què vols que passi però també què pot passar", diu Sàndal Vernet. 
"Veure d'aquí 8 anys com pensaves 8 anys enrere trobo que ha de ser superdivertit", opina l'Èlia Curós.
I cada any l'escola fa arribar la carta als seus destinataris.
Com a la Mireia Quintana que, a punt d'acabar Medicina, ha rebut ara el seu escrit. "A la carta em pregunto si d'aquí un temps encara seré amiga de gent de la classe i la veritat és que sí, que conservo moltes amistats d'aquell moment". 
Mentre la va escriure escoltava cançons com "Secrets" de One Republic, "Human" de Cristina Perri, "Let her go" de Passenger o "All of me" de John Legend. I va dir-se: "Fes-me un gran favor i torna-les a escoltar, a veure què et recorden". 
Vols saber què s'escriuen els alumnes del Petit Plançó per quan tinguin cap a 25 anys? Descobreix-ho en aquest vídeo.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies