Destacat de les escoles

El Centre d'Estudis Professionals Jaume Viladoms rep el Premi #FPCAT

23.5.2024

Ahir, en una cerimònia celebrada al Teatre Nacional de Catalunya, el Centre d'Estudis Jaume Viladoms de Sabadell va ser guardonat amb el prestigiós Premi #FPCAT, que reconeix les millors bones pràctiques en formació professional

Aquest reconeixement destaca l'esforç i la dedicació del nostre centre al llarg dels anys per oferir una educació de qualitat i preparar els estudiants per als reptes del món laboral.

L'entrega de premis va ser a càrrec de la Vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, acompanyada del Conseller d’Empresa i treball, Roger Torrent i de la Consellera d’Educació Anna Simó. També va participar en l’Acte el President Executiu de l'Agència Català de la Formació Professional, Fabià Mohedano.

En Fabià Mohedano, va destacar la importància d'aquests premis en el seu discurs, subratllant la necessitat de continuar fomentant una formació professional innovadora i de qualitat a Catalunya. Durant l'acte, es van lliurar un total de 14 premis a diferents centres de formació professional, empreses, entitats i professionals destacats.

L’Acte el va tancar el President de la Generalitat, Pere Aragonès.

El nostre centre ha estat reconegut per les seves pràctiques educatives exemplars, que inclouen metodologies innovadores, projectes integradors i un fort vincle amb el teixit empresarial local. Aquest guardó és un testimoni del compromís de tot el personal docent i administratiu del Centre d'Estudis Jaume Viladoms, així com de la col·laboració contínua amb els nostres estudiants i les seves famílies.

Aquesta distinció no només ens omple d'orgull, sinó que també ens impulsa a seguir treballant amb la mateixa dedicació i passió per mantenir i millorar els estàndards d'excel·lència que ens han portat fins aquí. Continuarem esforçant-nos per oferir una formació professional de primera qualitat, adaptada a les necessitats canviants del mercat laboral i a les aspiracions dels nostres alumnes.

En nom de tot el Centre d'Estudis Jaume Viladoms, volem agrair aquest reconeixement i felicitar a tots els guardonats. Aquest premi és el resultat de molts anys de treball dur i dedicació, i estem emocionats de veure els fruits del nostre esforç reconeguts d'aquesta manera.

Gràcies a tots per fer possible aquest èxit!