Destacat de les escoles

El col·legi Virolai s’emporta el premi al millor projecte solidari del memorial Josep Maria Salas i Peiró

14.12.2022

Aquest any hem guanyat el primer premi del Memorial Josep Maria Salas i Peiró amb el nostre projecte "Els avis són savis" emmarcat dins el projecte global "Granet de sorra"

El memorial realitza un reconeixement a iniciatives centrades en l’àmbit sociosanitari, en defensa dels més vulnerables i a favor de la dignitat de les persones, que es duguin a terme a Molins de Rei o a la comarca del Baix Llobregat. 
Una abarrotada sala d’actes de Ca n’Atmetller ha acollit la celebració de la setena edició del memorial Josep Maria Salas i Peiró amb la presència de la família de l’antic president de la Creu Roja Baix Llobregat Centre i de representants de tots i cadascun dels cinc projectes presentats en aquest 2022. Enguany, els 1.000 euros del premi han anat destinats a una idea de caràcter musical que se li va acudir al Paco Moreno, professor del col·legi Virolai, al cotxe. 
La família de Josep Maria Salas i Peiró, la Creu Roja Baix Llobregat Centre, l’Ajuntament de Molins de Rei i Amnistia Internacional són els impulsors del certamen, que aquest any ha guanyat l’escola gràcies a la idea de transmetre valors als estudiants a través de la música. Cada any s’escull una temàtica diferent i es crea música sobre ella. Aquest curs tot ha girat entorn les persones grans, tal com ha explicat Moreno després de saber-se guanyador. Aquesta proposta s’ha presentat en totes les edicions i aquest 2022, per fi, s’ha endut el reconeixement.