Destacat de les escoles

Dues alumnes de Batxillerat de l'Escola Sant Gervasi obtenen el 5è Premi del Parc de Recerca Biomèdica

11.5.2020

Les alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, l’Andrea Gutiérrez i la Júlia Cazalla, tutoritzades pels professors Manuel Segura i Víctor Deroncelé, han guanyat el 5è premi en el XV premi PRBB (Parc de Recerca Biomèdica de BCN)

Els guanyadors, d’entre més de 170 treballs presentats, es van anunciar en una reunió telemàtica el passat dijous 30 d’abril a les 13:00 hores. Les alumnes de la modalitat científica de Batxillerat han realitzat un Treball de Recerca titulat “Xtrembiòtics: nou potencial antibiòtic “antistaph“. El treball proposa la recerca de nous antibiòtics per combatre els bacteris multiresistents i, per això s’ha centrat en l’estudi dels bacteris halòfils extremòfils, capaços de viure en condicions extremes de salinitat. Després de diversos estudis van aconseguir seqüenciar el DNA del bacteri Staphylococcus aureus per determinar que l’espècie productora de substàncies bioactives era Bacillus amyloliquefaciens.
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies