Destacat de les escoles

Una estudiant del Massachusetts Institute of Technology fa estada l'Escola Sant Gervasi Cooperativa

24.1.2024

La Charvi Sharma, estudiant de Ciència Computacional i Biologia Molecular de la prestigiosa universitat estatunidenca del MIT, estarà un mes a l'Escola Sant Gervasi per donar classes de Biologia en anglès

El programa Global Teaching Labs de la Fundació Tr@ms és el que ha portat la Charvi al centre molletà perquè els seus alumnes puguin viure una experiència enriquidora i única.

El MIT International Science and Technology Iniciatives (MISTI) és el programa d'educació internacional pioner del MIT. Un dels seus objectius és oferir als seus estudiants pràctiques a mida, recerca i oportunitats docents a l'estranger. Per participar en aquest projecte els estudiants del MIT han de passar un procés de selecció que té en compte la candidatura presentada, l'entrevista i el perfil de l'estudiant.

L'obectiu d'aquest projecte es basa en l'intercanvi d'experiències entre els estudiants del MIT que aprenen de la docència i les escoles que els acullen, les quals tenen l'oportunitat de col·laborar amb estudiants universitaris que aporten la metodologia i pedagogia del MIT.