Destacat de les escoles

Un estudiant estaunidenc del MIT fa classes als alumnes de l'Escola Sant Gervasi

27.1.2020

Erick Eguia, un estudiant de 2n curs del prestigiós Massachusetts Institut of Technology (MIT), impartirà classes durant tres setmanes als nois i noies de 1r i 2n de Batxillerat de la modalitat científica de l'Escola Sant Gervasi

En concret, l’estudiant els oferirà classes de Biologia i Science Research (pràctiques de laboratori). A més, també participarà en diversos tallers d’experimentació per a alumnes de l’ESO i de Primària i organitzarà xerrades a alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Química i Farmàcia. L’estada s’emmarca en el programa MISTI Global Teaching Lab del MIT, que ofereix als estudiants més joves d’aquesta famosa institució i universitat estatunidenca l’oportunitat de completar la seva formació fent classes de ciències i tecnologia com a col·laboradors en escoles d’arreu del món durant unes setmanes.
L’Escola Sant Gervasi, gràcies a la mediació de la Fundació Tr@ms, participa per tercer any consecutiu en el programa que inclou una preparació prèvia dels candidats i de les candidates sobre tècniques d’ensenyament, materials i plataformes educatives que, posteriorment, enriqueixen les classes de les escoles hostes. Les classes que ofereixen sota la supervisió dels professors i les professores del centre ajuden a desvetllar l’interès de l’alumnat per diversos temes de ciència i tecnologia presentats amb perspectives diferents de les tradicionals; d’altra banda, esdevenen una oportunitat per conèixer de primera mà les característiques del Campus de Recerca del MIT i del sistema educatiu dels Estats Units.
El participant del MISTI Global Teaching Lab farà una estada de tres setmanes a l’Escola Sant Gervasi, del 7 al 30 de gener. Durant la seva estada, l’Erick serà acollit per dues famílies del centre. 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies