Destacat de les escoles

L'Escola Joviat guardonada als Premis #FPCAT 2021

30.6.2022

Els consellers Roger Torrent i Ramió i Josep Gonzàlez-Cambray han fet entrega dels guardons, que destaquen la contribució a una formació professional de qualitat

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han lliurat els Premis #FPCAT 2021, atorgats pel Consell de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (CFPCAT). En total s’han lliurat 13 guardons en reconeixement a les bones pràctiques de quatre centres formatius, quatre empreses i entitats, tres professionals, una entitat de recerca i una persona formada en FP. L’acte, que s’ha celebrat al recinte Espai Àgora del Museu Agbar de les Aigües –empresa premiada en l’anterior edició–, ha comptat també amb la presència del president del CFPCAT, Fabian Mohedano Morales. 
Els Premis #FPCAT reconeixen les bones pràctiques i la contribució a la construcció d'una formació professional de qualitat. 
L'Escola Joviat de Manresa ha estat guardonada en la categoria de bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d'experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional inicial o ocupacional. 
>> Acte de lliurament dels premis #fpcat 2021
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies