Destacat de les escoles

Neix el ‘Neri Market’, el mercat d’intercanvi i segona mà de la Plaça Sant Felip Neri

8.11.2019

El ‘Neri Market’ és una iniciativa de l’Associació de Famílies de l’Escola Sant Felip Neri que neix amb l’objectiu de potenciar l’economia circular, la reutilització i l’ús de l’espai públic com a punt de trobada veïnal, seguint amb l’estil dels flea mark

El proper dissabte 9 de novembre, el barri gòtic veurà néixer el seu primer flea market, el ‘Neri Market’, a la Plaça Sant Felip Neri. A partir de les 11 del matí, s’hi podran trobar diverses parades de roba, llibres, joguines i d’altres objectes preparats per intercanviar o vendre a preus econòmics. Una forma de consum més sostenible basada en la reutilització i envoltada de diverses propostes per a tota la família. Impulsat per l’Associació de Famílies de l’Escola Sant Felip Neri, l’esdeveniment comptarà amb tallers de diferents temàtiques, mostra de gegants del districte de Ciutat Vella, servei de bar i dinar popular amb arrossada, botifarrada i “choripan” argentí. La jornada també tindrà una vessant solidària gràcies a la participació de la Fundació Roura, per a la qual es promourà una recollida d’aliments. 
Un flea market –en anglès “mercat de les puces”– és un mercat de segona mà basat en la venda i l’intercanvi de tot tipus d’objectes amb l’objectiu de fomentar un consum més sostenible i basat en la reutilització. Això és precisament el que ha portat a l’Associació de Famílies de l’Escola Sant Felip Neri de Barcelona a fer aquesta proposta que fomenta l’economia circular. Un projecte col·lectiu amb el que es pretén impulsar l’ús cívic de l’espai públic i establir vincles amb les veïnes i veïns del barri. 
Resum de la convocatòria: 
- Dia i hora: dissabte 11 de novembre a partir de les 11:00h i fins les 14:00h.
- Lloc: Plaça Sant Felip Neri, darrere la Plaça Sant Jaume.
Dades de contacte Associació de Famílies de l’Alumnat (AFA) de l’Escola Sant Felip Neri: 
- Telèfon: 93 301 12 96 (Escola) i 655 47 68 63 (Meritxell - AFA)
- Correu electrònic: afasfn1@gmail.com i escola@santfelipneri.cat,
- Pàgina web: www.afasantfelipneri.cat i www.santfelipneri.cat
L’Escola Sant Felip Neri 
Amb 60 anys d’història al Barri Gòtic de Barcelona, l’Escola Sant Felip Neri treballa per formar els infants i joves en una actitud crítica i transformadora. Amb una metodologia oberta i participativa, l’equip de docents treballa per oferir una atenció personalitzada a l’alumnat i a les famílies, atenent-los amb tota la seva diversitat i acompanyant-los en la construcció de la seva identitat de forma positiva, lliure i respectuosa.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies