Destacat de les escoles

Premis de Legiland per a 3 alumnes de l’escola Creixen Povill Olesa

23.5.2023

Enhorabona als 3 guanyadors i guanyadores del Concurs d’Escriptura Creativa de Legiland d’aquest curs 22-23!

Amb més de 300 obres presentades al Concurs d'Escriptura Creativa de Legiland, l'entudiasme i l'esforç dels alumnes han estat realment impressionants. També volem reconèixer la dedicació dels docents en aquest projecte i per animar els alumnes a participar com a proposta d'activitat d'aula.
Les obres que els nostres alumnes van presentar es diuen: Todo es posible, del Biel Gomila de 2n d'ESO A i Pancho, el perro, de la Judith Muixí i la Laia Cabrera de 2n d'ESO B.
La temàtica d'aquest any, la màgia en totes les seves formes, ha donat lloc a un seguit d'obres fascinants. Ens hem endinsat en històries fantàstiques plenes de criatures extraordinàries i poders inimaginables, històries emocionants que ens han fet experimentar sentiments tan inaudits que semblaven cosa de màgia, i històries que reflecteixen la pròpia vida, la qual no deixa de sorprendre'ns amb el seu toc màgic.
Les obres guanyadores seran revisades i agrupades en una antologia, que posteriorment serà impresa perquè cada guanyador i guanyadora pugui gaudir de les històries en formar físic. A més, l'antologia estarà disponible en format digital a la plataforma perquè tothom pugui llegir-les.
Felicitats, una vegada més, als guanyadors i guanyadores! És un gran èxit haver estat seleccionats entre tantes obres de qualitat. Gràcies a tots els participants per compartir la vostra creativitat i per enriquir la nostra comunitat amb les vostre històries màgiques.