Destacat de les escoles

La Revista de Tecnologia de l'IEC publica un article de quatre alumnes del CIC batxillerats

24.11.2020

Propulsant-nos cap al futur, el TR de quatre alumnes de batxillerat al que li dediquen un extens article

La Revista de Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans ha publicat un article fent-se ressò del treball de recerca de quatre alumnes de CIC batxillerats: Jordi Vàzquez, Albert Garrell, Nil Plana i Arthur Daussà. 
El seu treball consistia en el disseny, la construcció i la prova de motors de coet de propel·lent sòlid. Tot i ser el primer coet que es fa volar, des de l'escola ja es té una certa tradició en enviar enginys a l'espai. En els darrers 6 anys s’han enviat tres sondes amb el propòsit de recollir dades i permetre veure la curvatura del nostre planeta. A més, tal com s'apunta en l'article, enguany s’ha iniciat un taller de coeteria (Pròxima Space Program) per tal de transferir aquest coneixement a altres alumnes interessats en aquest tipus d'aprenentatges. 
El taller ha tingut una acollida entusiasta, fet que ens ha obligat a repensar l'activitat donat que el nombre de persones inscrites ha superat amb escreix les nostres expectatives inicials. 
Podeu accedir a l’entrevista clicant en aquest link: article
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies