Destacat de les escoles

Tres alumnes de Sant Gervasi escollits pel 'Nobel júnior de l'aigua'

29.4.2020

L’ús de drons també serveix per investigar i afavorir la sostenibilitat. Aquesta és la tecnologia que han utilitzat tres alumnes de segon de Batxillerat de l'Escola Sant Gervasi que han creat un projecte anomenat ‘e-Agricultura a vista d'ocell'

Els tres alumnes, Marc Pérez, Joan Viñallonga i Manuel Martínez, dirigits pel seu tutor Lluís Jurado, s’han convertit en els finalistes actuals del Stockholm Junior Water Prize, un certamen conegut com el ‘Nobel júnior de l’aigua’. Aquest premi reuneix estudiants de tot el món interessats en els reptes que genera l’aigua i la sostenibilitat.
Els alumnes han estat escollits finalistes gràcies al seu Treball de Recerca ‘e-Agricultura a vista d’ocell’, un projecte en el qual han capturat imatges dels horts de l’espai natural de Gallecs amb un dron, que té càmera multibanda, per detectar plagues i malalties que poden afectar els cultius.
Si els alumnes aconsegueixen guanyar la Final Nacional, accediran com a representants d’Espanya a la Final Internacional organitzada per l’Institut Internacional de l’Aigua d’Estocolm (SIWI), dins del marc de la Setmana Mundial de l’Aigua.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies