Proveďdors i serveis

BUFET VALLBÉ

Bufet Vallbé, en plena activitat des del 1970, és un despatx d'advocats especialitzat en tots els camps del dret, tot i que amb una notòria especialització en determinats àmbits: ensenyament, sanitari i sociosanitari, dependència i audiovisual. Ofereix a l'empresa solucions integrals d'assessorament legal i d'estratègia, desenvolupades per professionals amb experiència, compromesos amb els objectius del client, a qui s'atén de forma personalitzada i sense intermediaris.

CLICKEDU

Clickedu és una plataforma de gestió integral per escoles que recull en una única eina aspectes docents, de comunicació i administració, des de passar llista, accedir als llibres digitals, posar notes, generar butlletins oficials o gestionar rebuts, a tenir informats els alumnes i les famílies, mantenir el web del centre o administrar qualsevol àmbit de l’escola.

EUREST CATALUNYA

Eurest Catalunya, sota la marca Scolarest porta més de 45 anys donant de menjar a les escoles catalanes. Som especialistes en restauració in situ a la cuina de les escoles així com transportant el menjar en els casos en que l’escola no disposi de cuina pròpia.

Els nostres trets diferencials són:

  • Matèria prima de màxima qualitat, de temporada, proximitat i ecològica proporcionant una alimentació rica, nutritiva i variada.
  • Som la única empresa que fem servir oli d'Oliva 100% tant en cru com per cuinar.
  • Anem més enllà de posar un plat a taula amb la nostra campanya educativa anual alineda amb l'ideari i projecte anual de l'escola i amb el nostre projecte educatiu "menjar-aprendre-viure". Treballem orientats a un món sostenible i un futur de salut i benestar pels nens.
  • Portem la cuina més enllà de l'horari del menjador escolar amb taller de cuina amb la reputada xef Ada Parellada.

GASSIOT

A Gassiot són especialistes en assegurances per a les escoles. Fa més de 30 anys que estan al servei del món educatiu, trobant solucions allà on no n'hi havia, creant productes i cobertures que s'adapten a les necessitats reals dels centres i treballant per intentar fer de l'escola un lloc segur, saludable i confortable.

HOME to HOME

Home to Home és una organització de professors anglesos nadius que va ser fundada al 1992. El nostre objectiu és oferir programes educatius tant a l'estranger com nacionals per escoles primàries i secundaries durant l'ant escolar i l'estiu. Donem un valor afegit en l'àmbit pedagògic com un servei per oferir als seus estudiants i pares. Col•laborem amb més de 350 col•legis en actiu i amb molts membres de l'AEC. Els nostres projectes tenen un alt contingut pedagògic i estan dissenyats amb un tracte molt personalitzat.

LUNET SOLIDARI

Lunet és una empresa familiar catalana que ofereix serveis integrals de neteja, càtering i facility services amb més de 30 anys de trajectòria. Un tret diferencial de LUNET és la seva especialització en el sector ensenyament, sent un referent en aquest àmbit.

Actualment, més de 70 centres educatius han confiat en LUNET les seves tasques de manteniment de neteja incorporant més eficiència als seus processos amb l’objectiu d’aconseguir estalvis de costos significatius. Aquesta confiança, renovada any rere any, es basa en una relació de proximitat i de comprensió de la situació del sector.

Per altra banda, LUNET, a través del seu projecte LUNET SOLIDARI, col·labora amb escoles i entitats amb les que comparteix valors com les de la solidaritat, la igualtat o el respecte. La col·laboració és en dos àmbits, per un costat en projectes socials i educatius i per l’altra en afavorir processos d’incorporació al mercat laboral de persones amb risc d’exclusió social.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies