Proveïdors i serveis

BUFET VALLBÉ

Bufet Vallbé, en plena activitat des del 1970, és un despatx d'advocats especialitzat en tots els camps del dret, tot i que amb una notòria especialització en determinats àmbits: ensenyament, sanitari i sociosanitari, dependència i audiovisual. Ofereix a l'empresa solucions integrals d'assessorament legal i d'estratègia, desenvolupades per professionals amb experiència, compromesos amb els objectius del client, a qui s'atén de forma personalitzada i sense intermediaris.

CLICKEDU

Clickedu és una plataforma de gestió integral per escoles que recull en una única eina aspectes docents, de comunicació i administració, des de passar llista, accedir als llibres digitals, posar notes, generar butlletins oficials o gestionar rebuts, a tenir informats els alumnes i les famílies, mantenir el web del centre o administrar qualsevol àmbit de l’escola.

GASSIOT

A Gassiot són especialistes en assegurances per a les escoles. Fa més de 30 anys que estan al servei del món educatiu, trobant solucions allà on no n'hi havia, creant productes i cobertures que s'adapten a les necessitats reals dels centres i treballant per intentar fer de l'escola un lloc segur, saludable i confortable.

MOBLES GRAU

Tenim el plaer de compartir amb tots vosaltres el llançament de la nova línia de mobiliari escolar de GRAU (Mobles Grau SA) www.grauspace.com.
Mobiliari robust per l’ús intensiu escolar, amb un disseny innovador i fabricat a Catalunya. Es serveix totalment muntat i col·locat a l’aula amb muntadors de GRAU. Estructures metàl·liques soldades i superfícies de treball indivisibles.
La nova línia de GRAU amb la mateixa qualitat de sempre amb uns preus molt competitius ajustats a les necessitats actuals.
Mobiliari que s’adapta als nous sistemes educatius i pensat per créixer amb l’alumne.
MOBLES GRAU S.A. és una empresa familiar que des de l’any 1955 està especialitzada en la fabricació i comercialització de mobiliari de col·lectivitats. Dins d’aquest sector la gamma de producte està formada per Mobiliari Escolars per a totes les edats i Equipaments de vestuaris. 
Engloba i gestiona (dins d’uns 7.000 m2 d’instal·lació), tots els departaments necessaris per a la fabricació pròpia de la seva gamma de producte 
Els nostres principis es basen en la innovació i millora constant per tal de poder oferir un producte de la màxima qualitat en concordança amb les prestacions que necessita el sector escolar en quan a durabilitat i funcionalitat.

SANTILLANA

Sanoma Learning és una empresa capdavantera en educació a Europa. Els nostres productes i serveis per a l’aprenentatge són un suport per als docents i centres educatius en el desenvolupament dels talents de cada nen i cada nena, a fi que puguin assolir el seu potencial. Oferim continguts educatius impresos i digitals, a més de plataformes digitals d’ensenyament per a Educació Primària, Secundària i Formació Professional. El nostre objectiu és generar un impacte positiu en l’aprenentatge arreu d’Europa.

SOLUCIONS INTEGRALS TECNOLÒGIQUES

Gràcies al nostre treball i als més de quinze anys d'experiència al sector educatiu, disposareu de la tecnologia que necessiteu en tot moment. Els nostres professionals us assessoraran personalment de manera clara, oferint-vos els nostres serveis i productes informàtics, aplicant les noves tecnologies per qualsevol necessitat de millorar el centre i el treball quotidià, sempre al servei de l'educació.