Destacat de les escoles

Una alumna de Joviat premiada al Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya 2019

20.3.2019

L'alumna d'Hoteleria, Marta Farré Berdún, ha obtingut un dels 6 premis atorgats en la final de la 36a edicició del Concurs de cocteleria Jove de Catalunya, que es va celebrar el 21 de febrer a les instal·lacions de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

La Marta que estudia 3r del Grau Mitjà Cuina i Serveis de restauració i 1 del Títol de Sommelieria a l'escola Joviat, es va alçar amb el premi a la millor explicació/comunicació del còctel.
Els concurs, de caràcter anual i impulsat per l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, és un dels certàmens de cocteleria més veterans del país.
Els concursants van començar el concurs realitzant un test de coneixements de Cocteleria, previ a la part de preparació i elaboració del còctel. Tot seguit, havien d'explicar al jurat la composició del còctel, així com les seves caràcterístiques abans d'elaborar un combinat inèdit.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies