Destacat de les escoles

Garbí Pere Vergés a la Jornada Herois 2019

22.2.2019

El 18 de febrer, a la Fundació Catalunya-La Pedrera, els alumnes de 4t d'ESO, els Voluntaris i els d'Imagine, van participar en la 2a Jornada Herois, per posar en valor la tasca del voluntariat que s'està fent des de les escoles de la Garbí Pere Vergés

El projete Herois s'emmarca en el desenvolpumant de la competència per a la convivència i el compromís i la competència de respecte i solidaritat de les Finalitats educatives del nostre projecte pedagògic. Es tracta que els nostres alumnes siguin capaços de prendre compromisos responsables per a una convivència harmoniosa, interactuant en diferents contextos socials i culturals, bo i reforçant el sentiment de pertinença al país i també de prendre decisions compromeses amb el món que l'envolta i actuar amb respecte i solidaritat.
Els alumnes de 4t d'ESO ens van presentar els productes dels projectes integrats de la UT3 elaborats per a la Fundació Ana Bella, TriniJove i InOut, entitats que van plantejar els reptes per a aquest curs 2018-2019.
Seguidament vam poder compartir les missions i activitats de les organitzacions que plantejaran els reptes per al proper curs: la Fundació Clínic, Proactiva Open-Arms, DTI Foundation i Cuina Justa.
Després d'un torn de preguntes interessant un grup de voluntaris de Batxillerat ens van fer un resum de les activitats que es fan amb diferents entitats de l'entorn de les escoles com són Càritas, Sant Joan de Déu, Ajuntament d'Esplugues, Institut Guttmann, el Casal dels Infants, protectores d'animals, etc.
Com sempre va ser una jornada interessant que ens acosta al món que ens envolta.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies