Destacat de les escoles

La Joviat guanya el Premi a la millor tčcnica en el Concurs de Cuina de Sant Pol de Mar

10.5.2019

Enguany la nostra representació l'ha fet l'alumne Gerard Lorente de 2n del Grau Mitjŕ de Cuina i Gastronomia i Nutrició que ha guanyat el premi a la millor tčcnica i destresa

La temàtica del concurs, era el producte de proximitat i temporalitat. L'equip de Cuina va apostar per l'hort de l'escola i un producte que representés la costa catalana (lloc on es desenvolupava el concurs). 
El nostre alumne ha guanyat el premi a la millor tècnica i destresa, atorgat per l'acadèmia Catalana de gastronomia i Nutrició. És un premi molt important i de reconeixement per l'alumne, ja que el concurs no era d'escoles d’hoteleria exclusivament. El guanyador d’aquest concurs, ha estat el cuiner del Restaurant Mandarin Oriental amb dues estrelles Michelin. El jurat va estar presidit pels reconeguts i guardonats xefs, els germans Torres.
És la primera vegada que s’ha utilitzat producte de l'hort per a un concurs, i herbes tan poc comunes com la Tarongina. A nivell de producte, l’Escola d’Hoteleria Joviat ha estat sens dubte l'escola que més ha parlat sobre les característiques del producte concret, origen, tractament i traçabilitat (productor local amb nom i cognoms...) 
El plat que va presentar el Gerard va ser el de Gamba fresca d'Arenys de Mar, bleda de l’hort l'escola i mongeta de la varietat Genoll de Crist.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies