Destacat de les escoles

L'Escola Solc acull la presentació del programa d'alfabetització mediŕtica per als centres educatius EduCAC

15.11.2018

El passat dimecres 14 de novembre a l'escola Solc es va celebrar una roda de premsa per a presentar la plataforma EduCAC

Aquesta plataforma té com a objectiu fomentar l'esperit crític de l'alumnat davant dels continguts que reben per les diferents pantalles i fomentar el bon ús dels dispositius. A la roda de premsa hi van assistir els presidents del CAC i la CCMA, el director de l'Àrea Educativa de la Fundació La Caixa, la degana del Col·legi de periodistes, així com també el MH Conseller d'Ensenyament Josep Bargalló.
A l'escola Solc han apostat sempre per l'educació audiovisual, i aquest ha estat sempre un eix de treball transversal des de la seva fundació ara fa gairebé 40 anys. En Ramon Breu, professor de l'escola, és un dels principals responsables dels continguts que en el transcurs del temps han fet, i que han servit de base d'algunes de les propostes recollides a EduCAC.
Per a ells ha estat, un reconeixement públic a una tasca en la qual han cregut sempre, i també una manera de posar a l'abast una eina de qualitat perquè els professors trobin suport per tractar aquests temes a l'aula.
Us convidem a visitar-la: www.educac.cat
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies