Destacat de les escoles

La presentació del llibre "El somni de Wudang" a l'escola Joviat, tot un čxit

16.1.2019

El divendres passat, el Saló Montserrat de l'escola Joviat de Manresa va acollir la presentació del Llibre "El somni de Wudang" de la biňloga, escriptora i professora d'ESO, Marta Heredia

A la presentació de la novel·la, que és un viatge físic, emocional i amb cim solidari, van assistir uns 150 assistents.
La presentació es va anar desenvolupant amb un diàleg entre Jordi Vilaseca, director pedagògic de Joviat, i qui va dirigir l'acte i l'escriptora.
La presentació emotiva i especial va convidar als assistents a escriure o dibuixar el seu propi sommi en un paperet i va finalitzar amb torn obert de paraules.
L'acte va comptar a més a més amb acompanyament musical.
Els beneficis obtinguts de la venda del llibre es destinaran a l'ONG Família d'Hetauda, una escola d'educació especial amb residència situada al Nepal i que atén una cinquantena d'infants. Aquesta ONG treballa per a la inclusió social dels nens i nenes amb discapacitat. Ben aviat, s'hauran de reubicar, ja que els faran fora de les instal·lacions que acualment ocupen a Hetauda, i és per això que necessiten el suport ecònomic més que mai.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies